WordPress felhasználói fiók létrehozása

Ha még nem rendelkezel WordPress felhasználói fiókkal, az első dolgod, hogy menj fel a következő oldalra: www.wordpress.com

 

Kattints a “Sign up now” feliratra.

 

A WordPress elérhető magyarul is, ez a te döntésed, hogy milyen nyelven szeretnéd használni. Ha a magyar mellett döntesz, kattints a képen bekarikázott “Magyar” feliratra.
Utána írd be az X-jel jelölt helyre a nevet, amit később használni szeretnél felhasználóként (kijelzi, ha már foglalt), majd (természetesen csak akkor, ha nem szeretnél blogot létrehozni, csak felhasználói fiókot) kattints a “Sign up for just a username.” feliratra.

A következő oldalnak kell bejönnie:
 

A Username-hez írd be újra a válaszott nevet, ha nem lenne ott. A Password a jelszó, ezt egyszer meg is kell erősítened (Confirm). A WordPress ellenőrzi a jelsző erősségét is, ezért általában legalább egy számot is kell tartalmaznia betűk mellett, vagy fordítva. E-mail címnek valós címet adj meg, mert erre kapod majd meg a megerősítő levelet, mi szerint nem valaki más akarja felhasználni a címedet, hanem te magad. Ha minden mezőt kitöltöttél (a kis négyzetet nem kell kipipálni, csak akkor, ha szeretnél értesítést kapni a legújabb WordPress-hírekről), akkor a Sign up felirat sárgára változik. Még egyszer ellenőrizd le, hogy mindent helyesen írtál be, majd kattints a Sign up gombra.

 

Ezt az oldalt kell látnod, mi szerint a megerősítő e-mailnek harminc percen belül meg kell érkeznie a megadott e-mail címre. Ha mégis elgépeltél valamit, vagy meggondoltad magad az e-mail címedet illetően (egyébként később is lehetőséged lesz megváltoztatni), akkor az oldalon leljebb görgetve láthatsz egy feliratot: update. Ha ide beírod az új e-mail címed, ide is elküldik az aktiváló e-mailt.

 

Kattints a levélben található linkre.

 

Gratulálunk, a felhasználó fiókod most már aktív! Kattints a “Login” feliratra.

 

Jelentkezz be, és pipáld ki a “Remember Me” négyzetét, ha azt szeretnéd, hogy a gép emlékezzen a bejelentkezési adataidra. Kattints a “Log In” gombra.

 

Ha ez az oldal jön be, akkor szívből gratulálunk, ugye hogy nem volt nehéz? :) Ne felejts el beállítani magadnak valami jó kis profilképet se!
Most már küldheted is a regisztrált e-mail címedet a tokiohotelfictions@gmail.com-ra, és hamarosan te is tag leszel az oldalon!
(Csatold az e-mailben azt is, hogy melyik kategóriába szeretnél írni [egész történet/történetismertető], a nevedet és a története(i)d címét, plusz, ha van, a honlapod linkjét!)

2 hozzászólás (+add yours?)

  1. Carly
    ápr 14, 2011 @ 16:12:11

    :) én is most szeretnék regisztrálni de azon gondolkodtam hogy csinálnék egy saját wordpress oldalt és szeretnék segítséget kérni a létrehozásában és még azt szeretném megkérdezni hogy ez ingyenes lenne-e?

    Válasz

  2. sweeetbaby
    ápr 14, 2011 @ 16:40:25

    Ingyenes a WordPress (bár lehet fejleszteni pár dollárért, de így ingyenesen is szerintem ez a leghasználhatóbb blog).

    Oldal készítéshez itt a segítség: https://tokiohotelfictions.wordpress.com/segitseg/szeretnek-en-is-egy-oldalt/

    Válasz

Hozzászólás

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031