Egész történet vagy csak történetismertető?

Nehéz kérdés. Azért vetettük fel azt az ötletet is, hogy lehessen csak történetismertetőt is írni, hiszen sok írónak van saját honlapja is, amit szívvel-lélekkel ápolgat.
Szívetek joga eldönteni, hogy mit szeretnétek, a ti döntésetek, mi szolgáltatjuk hozzá a helyet.

Nem kell befejezettnek lennie, lehetsz kezdő vagy profi, teljesen mindegy, hogy melyik fiúval írsz, hogy szerelmes-e, semmi nem fontos, csakis egyetlen egy dolog: egész történetet szeretnél-e feltenni az oldalra, vagy csak egy kis rövid ismertetőt (lehet ez összefoglaló, részlet, idézet, kép, akármi) és egy linket.

Egész történet: ebben az esetben írd le a jelentkező e-mailben, hogy egész történetet szeretnél feltenni az oldalra, hogy mi a címe, és ha nagyon hosszú, és szeretnéd, akkor akár olyan kategóriát is létre hozunk neked, ami engedi feltenni például tízesével a részeket. Természetesen nem kizáró tényező a saját honlap. A nevedet se felejtsd ám el!

Történetismertető: ehhez elengedhetetlen, hogy rendelkezz egy saját oldallal, ahova innen elnavigálnak az olvasóid. Ugyanaz a teendőd: írsz egy e-mailt, amiben szólsz, hogy csak linkelni szeretnél, megírod a neved, a története(i)d címét, és ugyanúgy lehetőség van arra, hogy minden egyes részhez írj ajánlót vagy akár csak az egész történethez.

Természetesen keverni is lehet a dolgokat, nem muszáj csak egész történeteket feltölteni vagy csak linkeket!

Hozzászólás

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031